AnaSayfa / Genel / Kahve falında lider olmak

Kahve falında lider olmak

Kahve falında lider olmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Kahve falında lider olmak gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında siyasi lider görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü lider görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalettir.

Kahve falında liderlik yapmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet eder.

Kahve falında liderleri görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulur.

Kahve falında bir parti liderini görmek umutlarının çoğalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında muhalefet liderini görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında devlet lideri görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında parti lideri görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, gergin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir