AnaSayfa / Genel / Kahve falında liderlik yapmak

Kahve falında liderlik yapmak

Kahve falında liderlik yapmak iftiraya maruz kalınacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında liderlik yapmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında liderlik yapmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ülke lideri görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş devlet lideri görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında cemaat lideri görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında kendini lider görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında muhalefet liderini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında bir lideri görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lider olmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir