AnaSayfa / Genel / Kahve falında levhi mahfuzu görmek

Kahve falında levhi mahfuzu görmek

Kahve falında levhi mahfuzu görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında levhi mahfuzu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında levhi mahfuzu görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında levhi mahfuz görmek kişinin fakirleşeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine yorulur.

Kahve falında akrep lerden kaçmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulur.

Kahve falında lesbiyen olmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında legen yıkamak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında legende hamur görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında lev enzelna okumak kalben çok rahat edileceğine, bir üniversitede hoca olunacağına delalettir.

Kahve falında lez görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir