AnaSayfa / Genel / Kahve falında legen yıkamak

Kahve falında legen yıkamak

Kahve falında legen yıkamak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ömrünün de uzun olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında legen yıkamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında legen yıkamak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında legende hamur görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalettir.

Kahve falında lesbiyen olmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kol saat leri bulmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lev enzelna suresi okumak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında levhi mahfuzu görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında led lamba görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir