Kahve falında lahmacun içi hazırlamak

Kahve falında lahmacun içi hazırlamak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahmacun içi hazırlamak gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında lahmacun içi hazırlamak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahmacun hazırlamak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine yorulur.

Kahve falında lahmacun yaptığını görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında lahmacun istemek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin lahmacun yediğini görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının lahmacun yediğini görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lahmacun ikram etmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birine lahmacun vermek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top