AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahmacun hazırlamak

Kahve falında lahmacun hazırlamak

Kahve falında lahmacun hazırlamak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında lahmacun hazırlamak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında lahmacun hazırlamak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahmacun içi hazırlamak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin lahmacun yediğini görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının lahmacun yediğini görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Kahve falında lahmacun dağıttığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahmacun dağıtmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Kahve falında lahmacun istemek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında lahmacun ikram etmek huzura erileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir