AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine lahmacun vermek

Kahve falında birine lahmacun vermek

Kahve falında birine lahmacun vermek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine lahmacun vermek gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında başkasının lahmacun yediğini görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında lahmacun istemek mutluluğa giden yolu bulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahmacun görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında lahmacun yapmak olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahmacun dağıttığını görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahmacun ikram etmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin lahmacun yediğini görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine alamet eder.

Kahve falında lahmacun hazırlamak makama ve rızka sahip olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir