AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu yüzmek

Kahve falında kuzu yüzmek

Kahve falında kuzu yüzmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, adını herkese duyuracağına, şansının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında kuzu yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Kahve falında kuzu yüzmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalettir.

Kahve falında kuzu derisi yüzmek zor durumların sona ereceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu taşımak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Kahve falında kuzuya süt vermek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu kellesi almak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, maddi konuda zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu sürüsü görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzuyu beslemek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı kuzu görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir