AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu süt vermek

Kahve falında kuzu süt vermek

Kahve falında kuzu süt vermek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında kuzu süt vermek gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Kahve falında kuzu sütü görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu sütü sağmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında süt kuzu görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzuya süt verdiğini görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında süt kuzusu görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzuya süt vermek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu süt vermek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kuzu görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir