AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt kuzu görmek

Kahve falında süt kuzu görmek

Kahve falında süt kuzu görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ailesini kaybedeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında süt kuzu gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Kahve falında süt kuzu görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu sütü sağmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına delalettir.

Kahve falında kuzu sütü görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzuya süt verdiğini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu süt vermek işinde büyük başarılar alacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında süt kuzusu görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, her şeyin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzuya süt vermek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzu koç görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir