AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kuzu görmek

Kahve falında kara kuzu görmek

Kahve falında kara kuzu görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında kara kuzu gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında kara kuzu görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara gözlü kuzu görmek işe başlanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzuya yemek yedirmek kurulu bir düzene sahip olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Kahve falında pembe kuzu görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu dışkısı görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kuzuyu beslemek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında kuzu görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu eti yemek mutluluk dolu haberler alınacağına, takdir toplayacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir