AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu olmak

Kahve falında kuzu olmak

Kahve falında kuzu olmak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kuzu olmak gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Kahve falında kuzu ciğeri görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu boğazlamak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında küçük beyaz kuzu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında koyunla kuzu görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kuzu eti yemek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu yavruları görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzuyu emzirmek konferans ve seminerlere katılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir