AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi asker görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi asker görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi asker görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi asker gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi asker olarak görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin askere gittiğini görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi asker görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi asker görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında askerde olan kişiyi görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında askere giden kişiyi görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini askerde görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini askere göndermek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir