AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzgun kuşu görmek

Kahve falında kuzgun kuşu görmek

Kahve falında kuzgun kuşu görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, ayrılanların kavuşacağına, maddi gücünün artacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzgun kuşu gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuzgun kuşu görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzgun görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında minik kuşlar görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuşlar gibi uçmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşu kediden kurtarmak işlerinin çok yolunda gideceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuşu serbest bırakmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir