AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenlerimi görmek

Kahve falında kuzenlerimi görmek

Kahve falında kuzenlerimi görmek saygınlığına leke sürüleceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenlerimi gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Kahve falında kuzeni ölmüş görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kuzen görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet eder.

Kahve falında kuzenini dövmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında kuzenle sevgili olmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kuzenini öpmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında kuzenle sarılmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kuzenle yatmak fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzen öpmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir