AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kuzen görmek

Kahve falında erkek kuzen görmek

Kahve falında erkek kuzen görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kuzen gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Kahve falında erkek kuzenle evlenmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kuzenle öpüşmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kuzenini öpmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında erkek kuzenimi görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kuzenleri görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, mevki kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kuzenini görmek küslükleri bitireceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında erkek kuzeni görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kuzen görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir