AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini dövmek

Kahve falında kuzenini dövmek

Kahve falında kuzenini dövmek sorunların çabucak atlatılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, şansının kendisinden yana olacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, iş hayatında başarılı olmaya inanılır.

Kahve falında kuzenini dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Kahve falında kuzen dövmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenini dövmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzenler görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle sevgili olmak geçim derdine düşeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulur.

Kahve falında küçük kuzen görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenle konuşmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenle el ele tutuşmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenle uyumak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir