AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenle öpüştüğünü görmek

Kahve falında kuzenle öpüştüğünü görmek

Kahve falında kuzenle öpüştüğünü görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, en büyük acılarının dineceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamına renk geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işaret eder.

Kahve falında kuzenle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kuzenlerimi görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuzen düğünü görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenimin nişanlandığını görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hak ve din yolunu bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenin sevgilisini görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzene sarılmak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kuzen görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında kuzenimi hamile görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kuzenini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir