Kahve falında kuzenimi gelinlikle görmek

Kahve falında kuzenimi gelinlikle görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kısmetlerin çoğalacağına, başarılarının çoğalacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kuzenimi gelinlikle gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında kuzenimi gelinlikle görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenini gelinlikle görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kuzenimin nişanlandığını görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında teyze kuzen görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kuzenine aşık olduğunu görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin kuzenini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Kahve falında kuzenimi hamile görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalet eder.

Kahve falında kuzen öldürmek işlerinden de geri kalacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir