Kahve falında askerden gül almak

Kahve falında askerden gül almak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerinin yarım kalacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet eder.

Kahve falında askerden gül almak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Kahve falında askerden gül almak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülümseyen asker görmek verimliliğinin artacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet eder.

Kahve falında toplanmış gül görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gül hediye almak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş kırmızı gül almak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir buket gül görmek yaşam standartlarının artacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eline gül dikeni batmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında birini gülerken görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorunlarının biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir