AnaSayfa / Genel / Kahve falında labirent gibi ev görmek

Kahve falında labirent gibi ev görmek

Kahve falında labirent gibi ev görmek ileriye gideceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine alamet eder.

Kahve falında labirent gibi ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Kahve falında labirent gibi ev görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına yorulur.

Kahve falında labirentte yürümek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında labirente girmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında labirentten çıkmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında labirent görmek hem dua alacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında labirent yol görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, zor durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında labirentte olduğunu görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında labirentte kaybolmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir