AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs biriyle barışmak

Kahve falında küs biriyle barışmak

Kahve falında küs biriyle barışmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, mutlulukların yarım kalacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs biriyle barışmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Kahve falında küsken barışmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bir anda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak lüks içinde olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs komşuyla barışmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle barışmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında küs arkadaşınla barışmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak sağlığın da bozulacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir