AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olan birini barıştırmak

Kahve falında küs olan birini barıştırmak

Kahve falında küs olan birini barıştırmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, girilen yolda zarar edileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında küs olan birini barıştırmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla barıştığını görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küslerin barıştığını görmek işlerinin bozulacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olanların barıştığını görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barıştığını görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir