AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs barıştırmak

Kahve falında küs barıştırmak

Kahve falında küs barıştırmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kazancın gittikçe artacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hedeflerini tutturamayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs barıştırmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek hayırlı haberler duyacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında küs olan iki kişinin barıştığını görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek üzüleceğine, yıkılacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olunan biriyle barıştığını görmek hasret çekenlerin buluşacağına, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu birisiyle barıştığını görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına yorulur.

Kahve falında küslerin barıştığını görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir