AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birilerini görmek

Kahve falında küs olduğun birilerini görmek

Kahve falında küs olduğun birilerini görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun birilerini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında küs olduğun birileriyle barışmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birilerini görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında birilerini görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında birilerine ekmek vermek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birilerini izlemek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birileri tarafından kaçırılmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birilerinden gizlenmek hayır ve bereketin artmasına, bunun şans olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerine hediye almak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir