AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde kendini görmek

Kahve falında askerde kendini görmek

Kahve falında askerde kendini görmek ortaya bazı projeler koyacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, elde edilen nasibin artacağına tabir olunur.

Kahve falında askerde kendini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında asker gemisi görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, ilim irfan öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında bayrak ve asker görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine alamet eder.

Kahve falında askere gidenleri görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin askere gideceğini öğrenmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında askerle vedalaşmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde asker görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında rütbeli askerle konuşmak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker ziyaret etmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir