AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş ağaç görmek

Kahve falında kurumuş ağaç görmek

Kahve falında kurumuş ağaç görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş ağaç gördüyseniz:

  • Yaptığınız bir şey son derece beğenilecek.

Kahve falında kurumuş çam ağacı görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş ağaç kesmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın kurumasını görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağaç dalları görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş elma ağacı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir