AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru türk kahvesi görmek

Kahve falında kuru türk kahvesi görmek

Kahve falında kuru türk kahvesi görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru türk kahvesi gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında kuru türk kahvesi görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine türk kahvesi yapmak düşmanların önlerinin açılacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi hazırlamak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında türk kahvesi içmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi yemek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türk kahvesi ikram etmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi taşırmak sorununu kolayca çözeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir