AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ağaca çıkmak

Kahve falında kuru ağaca çıkmak

Kahve falında kuru ağaca çıkmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine inanılır.

Kahve falında kuru ağaca çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Kahve falında kuru ağaca çıkmak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru ağaç sökmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru ağaca çıktığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kuru çam ağacı görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç budamak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kuru ceviz ağacı görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç dikmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, para ve zaman ayıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir