AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt kovaladığını görmek

Kahve falında kurt kovaladığını görmek

Kahve falında kurt kovaladığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt kovaladığını gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kurt kovaladığını görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, hasta ise bakacağına işaret eder.

Kahve falında kurtların kovaladıgını görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kurdun kovaladığını görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında kurt köpeğinin kovaladığını görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, malında azalmaya işarettir.

Kahve falında kurdu kovalamak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin rahat nefes alacağına delalettir.

Kahve falında kurtları kovalamak çalışmalarının beğenileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kurtun kovaladığını görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında kurt kovalamak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, insanlarla iç içe olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir