AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtuluşa ermek

Kahve falında kurtuluşa ermek

Kahve falında kurtuluşa ermek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yoksulluğa, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtuluşa ermek gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında kurtuluşa ermek yeteneklerini geliştirmeye, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ercan görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, ticarette başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında başbakan tayyip erdoğanı görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında tayyip erdoğanı görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tayyip erdoğanla konuşmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakan erdoğanuı görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında erbakan hocayı görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muradına erdiğini görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir