AnaSayfa / Genel / Kahve falında muradına erdiğini görmek

Kahve falında muradına erdiğini görmek

Kahve falında muradına erdiğini görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında muradına erdiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında muradına erdiğini görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muradına ermek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında murada ermek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında muradını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında murat görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında murat boz görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında murat kuşu görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında murat bozuu görmek hastalıkların son bulacağına, dinç kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir