AnaSayfa / Genel / Kahve falında erbakan hocayı görmek

Kahve falında erbakan hocayı görmek

Kahve falında erbakan hocayı görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kurtuluşu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erbakan hocayı gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Kahve falında erbakan hocayı görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında recep tayyip erdoğanı görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında tayyip erdoğanı görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan tayyip erdoğanı görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin hidayete erdiğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erbakanı görmek hayır duaları alınacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine inanılır.

Kahve falında tayyip erdoğanla konuşmak itibar kazanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kurtuluşa ermek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir