AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli makarna görmek

Kahve falında etli makarna görmek

Kahve falında etli makarna görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında etli makarna gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kıskanç bir kişi sizi bazı konularda dışarıda bırakmaya çalışabilir.

Kahve falında etli makarna görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurtlu makarna yemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve makarna görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında makarna görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında salçalı makarna yemek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mantı makarna görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru makarna yemek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette makarna görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir