AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu görmek

Kahve falında kurtlu görmek

Kahve falında kurtlu görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kurtçuk görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz meyve kurdu görmek huzur ve saadet bulacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında kurt ve böcek görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlu karpuz görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu salça görmek lüks, konfor içinde olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek kurdu görmek getirisi çok olan işler yapacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kurtların kovaladıgını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir