AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kurdela kesmek

Kahve falında kırmızı kurdela kesmek

Kahve falında kırmızı kurdela kesmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, maddi gücünün azalacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdela kesmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kırmızı kurdela kesmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, iyi geçim halinde kalacağına yorulur.

Kahve falında kurt kesmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya işaret eder.

Kahve falında kurtlu kırmızı mercimek görmek istemediği halde borçlanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kurtçuklar görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kurtçuk görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlü kurt görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kurt görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kurdela bağlamak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir