AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtla konuştuğunu görmek

Kahve falında kurtla konuştuğunu görmek

Kahve falında kurtla konuştuğunu görmek faturalarını ödeyemez olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kötü günler görüleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtla konuştuğunu gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında konuşan kurt görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kurtla konuştuğunu görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil tutulması konuşamamak en önemli anlarda destek görüleceğine, ufkunun açılacağına işarettir.

Kahve falında ölen biriyle konuştuğunu görmek varlıklı kimse olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında hareket edememek konuşamamak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında konuşan siyah yılan görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan yılan görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize alamet eder.

Kahve falında ingilizce konuşan birini görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir