AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kurtçuklar görmek

Kahve falında küçük kurtçuklar görmek

Kahve falında küçük kurtçuklar görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında küçük kurtçuklar gördüyseniz:

  • Detaylarla uğraşıp, konunun devamlı olarak çevresinde dolaşmanız kendinize güvenememenizdendir.

Kahve falında küçük kurtlar görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük beyaz kurt görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz küçük kurtçuk görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında küçük küçük kurt görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yeşil kurt görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük sarı kurt görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında küçük meyve kurdu görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında küçük kurt kusmak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir