AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj yaptırmak

Kahve falında kürtaj yaptırmak

Kahve falında kürtaj yaptırmak onlar adına aç insanları doyuracağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında kürtaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Kahve falında kürtaj yaptıracağını görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında kürtaj yaptırmak yolunda devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin kürtaj olduğunu görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kürtaj olduğunu görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmadığını görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj görmek hanesindeki rızkın da artacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmaya gitmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin kürtaj olduğunu görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir