Kahve falında kurt ve kedi görmek

Kahve falında kurt ve kedi görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt ve kedi gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında kediyi kurtarmaya çalışmak saadetinin yükseleceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt ve kedi görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt yada solucan görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt olduğunu görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu pilav görmek kazancını katbekat arttıracağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kurt beslemek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında yemeğin içinde kurt görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir