AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt ve domuz görmek

Kahve falında kurt ve domuz görmek

Kahve falında kurt ve domuz görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kişinin hedeflediği işi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt ve domuz gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Kahve falında domuz ve kurt görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kurt ve domuz görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işarettir.

Kahve falında domuzlardan kaçtığını görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında domuz izi görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının domuz yediğini görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında domuz yiyen birini görmek helal lokma yiyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve domuz görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yaban domuzu öldürmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir