AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının domuz yediğini görmek

Kahve falında başkasının domuz yediğini görmek

Kahve falında başkasının domuz yediğini görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının domuz yediğini gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında başkasının domuz yediğini görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının domuz eti yediğini görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında domuz yediğini görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin domuz eti yediğini görmek vaaz ve nasihate, sıkıntılarının kısa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz eti yediğini görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine domuz girdiğini görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz yaralamak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında domuz bebek görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, varolan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir