AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla ölmek

Kahve falında kurşunla ölmek

Kahve falında kurşunla ölmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunla ölmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında kurşunlanarak öldürülmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek ruhsal korkularından da arınacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla adam öldürmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunlanarak ölmek fakirleşeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında kurşun yemek ölmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunlanıp ölmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla ölmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunla öldürülmek düzeninin bozulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir