AnaSayfa / Genel / Kahve falında afyon tarlası görmek

Kahve falında afyon tarlası görmek

Kahve falında afyon tarlası görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında afyon tarlası gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Kahve falında afyon tarlası görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında afyon kaymağı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında afyon görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine alamet eder.

Kahve falında afyon kaymağı yemek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet eder.

Kahve falında afyonua gitmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında afyon şehrini görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada akrep görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, genç kimselere eğitim vereceğine inanılır.

Kahve falında tarla biçildiğini görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir