AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı öğretmek

Kahve falında kuranı öğretmek

Kahve falında kuranı öğretmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kişinin rahat edeceğine, bunalıma gireceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında kuranı öğretmek gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Kahve falında kuran okumak ve öğretmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okumayı öğretmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine kuran öğretmek işlerin rayından çıkacağına, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi öğretmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı öğretmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasına kuran öğretmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kuran öğretmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran öğretmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir