AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran öğretmek

Kahve falında kuran öğretmek

Kahve falında kuran öğretmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran öğretmek gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kuran öğretmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birisine kuran öğretmek kulluk görevini ihmale edeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi öğretmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerim öğretmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kuran öğretmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı öğretmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okumayı öğretmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kuran okumak ve öğretmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir