AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okumayı öğretmek

Kahve falında kuran okumayı öğretmek

Kahve falında kuran okumayı öğretmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, başarısının çoğalacağına, öz güven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kuran okumayı öğretmek gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Kahve falında kuran okumayı öğretmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına inanılır.

Kahve falında okuma öğretmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okuma yazma öğretmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında birine okuma yazma öğretmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı öğretmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına kuran öğretmek dönmeyen şansın artık döneceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuran okumak ve öğretmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında kuran öğretmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir