AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kucaklamak

Kahve falında sevdiğini kucaklamak

Kahve falında sevdiğini kucaklamak şansının kendisinden yana gideceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kötü duygularını yeneceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini kucaklamak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Kahve falında sevdiğini kucaklamak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kucaklamak çözüm bulmak için fikir danışacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölüyü kucaklamak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği kucaklamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında ayı kucaklamak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, büyük başarıla kazanacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birini kucaklamak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini kucaklamak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, kız çocuğunun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yunus balığını kucaklamak başarılı ve kazançlı olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir