AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi yerden almak

Kahve falında kuranı kerimi yerden almak

Kahve falında kuranı kerimi yerden almak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, mal edineceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yerden almak gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yerde görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yerden almak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek zor durumlara düşeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kuranı kerim almak rahat şekilde geçineceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi havada görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim yemek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başarı kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında kuran kerim görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir