AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi kurtarmak

Kahve falında kuranı kerimi kurtarmak

Kahve falında kuranı kerimi kurtarmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi kurtarmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi kurtarmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kuran kerim görmek başarılarının çoğalacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık kuranı kerim görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi almak saygın biri haline geleceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kuran kerim hediye almak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim düşürmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim kaybetmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimle konuşmak hasta ve üzgün olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir